• +31622062231

Over ons

De hoogste kwaliteit leveren, is voor ons geen streven,  maar de standaard.

Bij Quality Finish komt kwaliteit voor winst maken. In 2017 opgericht door directeur Marco Sikkema en in minder dan 2 jaar  gegroeid naar inmiddels 11 man personeel.

Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat Quality Finish de vaste partner is van ondere andere LuxeTenten, RAZ-Standbouw en Geerlofs. Mooie projecten,  langdurige relaties,  gebaseerd op duidelijke communicatie, wederzijds vertrouwen en respect.

Ons team heeft gezamenlijk jaren ervaring en diepgaande brede vakkennis.  Hierdoor zijn wij in staat om de hoogste kwaliteit te leveren op vele vlakken. Wat uw project ook inhoud, als u handen of kennis te kort komt, dan is Quality Finish de ideale partner voor succes.

Succesvol afgeronde projecten in de standbouw voor beurzen zoals VTWonen, Huishoudbeurs, 65Plus beurs en vele anderen. Tevens worden onze diensten ingezet op grote evenementen zoals Mysteryland met 80.000 bezoekers en Tomorrowland waar 300.000 bezoekers komen.

Wij leveren niet alleen kwaliteit op eigen bodem maar ook voor projecten in het buitenland is Quality Finish de juiste partner. Zo hebben wij in onder andere Frankrijk, Luxemburg, Griekenland, Zwitserland en de rest van Europa projecten gedaan in opdracht van LuxeTenten. Voor Geerlofs een bekende naam op het gebied van industriële koeltechniek voeren wij bouw projecten uit zoals bijvoorbeeld het compleet plaatsen van 2500 m2 grote koelschuren.